top of page

Qui som?

Us donem la benvinguda al C.B. Fènix Andreuenc (Entitat afiliada a la U.E. Sant Andreu), un club de bàsquet amb un llegat profundament enraïzat a la comunitat de Sant Andreu. Més que un simple club esportiu, som una família unida per la passió pel joc i els valors que ens defineixen. Des de les nostres arrels a la U.E. Sant Andreu, ens enorgulleix representar els ideals i la diversitat que fan de la nostra comunitat un lloc únic. Amb una història rica en moments memorables i un futur prometedor, som el testimoni viu de la força del compromís i la determinació. Sigueu benvinguts a descobrir el cor i l'ànima de la familia Andreuenca!

valors-08.png

Missió

Fomentar la participació, formació i desenvolupament integral dels jugadors. Estem compromesos a proporcionar un entorn on cada jugador pugui créixer tant en habilitats esportives com en valors personals. Amb un enfocament centrado en el creixement individual i col·lectiu, aspirem a ser una referència en el món del bàsquet, tant local com més enllà de les nostres fronteres.

valors-09.png

Visió

Visualitzem un futur on el C.B. Fènix Andreuenc sigui reconegut no només pels seus èxits esportius, sinó també per la seva influència positiva en la comunitat. Volem ser una font d'inspiració per a les futures generacions, demostrant que el bàsquet pot ser una eina potent per al desenvolupament personal i la cohesió social. Amb passió i determinació, aspirem a escriure una història que trascendeixi més enllà de la pista de joc.

valors-10.png

Valors

Els valors són el fonament del nostre club. Creiem en el respecte, la integració i l'esforç com a pilars essencials per a la construcció d'un equip fort i cohesionat. Promovem la inclusió i la diversitat, celebrant les diferències i fomentant un ambient d'acceptació i suport mutu. Amb humilitat i compromís, aspirem a viure aquests valors en cada partit, entrenament i interacció dins de la nostra comunitat.

Les nostres xarxes

bottom of page